Asiakaspalveluhenkilö turva- ja aulapalveluihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Hei ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN, VARTIJA – me etsimme sinua TURVA- JA AULAPALVELUIHIN Helsinkiin vastaamaan Meilahdessa ja lähialueilla sijaitsevien asiakaskohteidemme turvallisuudesta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta.


Asiakaspalveluhenkilönä toimit osana palvelutiimiä ja tehtävänkuvaasi kuuluu kiinteistössä asioivien henkilöiden vastaanotto ja palvelu, aulan yleisilmeestä huolehtiminen sekä muut viihtyvyyteen ja asiakaskokemukseen liittyvät aulan tehtävät tarvittaessa. Vastaat oman tehtävänkuvasi puitteissa siitä, että asiakkaat saavat korkeatasoista palvelua koko vierailunsa ajan. Lisäksi palvelutiimimme vastaa kohteen turvallisuudesta ja valvontaan liittyvistä tehtävistä, ja odotammekin myös sinun omaavan voimassa olevan vartijakortin.


Asiakaskohteemme ovat avoinna viikon jokaisena päivänä, työvuorosi ovat aamu- ja iltavuoroissa klo 6–22 välillä. Tarjoamme mahdollisuuden elämäntilanteeseesi sopivaan, joko osa- tai kokoaikaiseen, työsuhteeseen – kerrothan hakemuksessasi, kumpaa haet. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Vartiointialan työehtosopimuksen mukaan (taso III). Lisäksi maksamme tehtäväkohtaisen lisän osasta työtehtäviä.


Tarjoamme sinulle:


 • paikan,  jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


 • voimassa olevaa vartijakorttia
 • turvallisuusalan koulutuksen ja aiemman kokemuksen aula- ja asiakaspalvelutehtävistä katsomme eduksesi
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • oma-aloitteista työotetta ja rautaista ongelmanratkaisukykyä
 • vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, omaat työtehtävän vaatiman tilannetajun ja reagointikyvyn
 •  erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta langat pysyvät käsissäsi ja aito hymysi kestää kiireenkin keskelläMe, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Turvallisuuspalveluiden ammattilaisena olet turvaamassa ihmisiä, tiloja ja asiakkaidemme mainetta. Panostamme paljon asiakaspalveluun: vartijanamme olet tärkeä kontaktipiste ja ensivaikutelman luoja kiinteistön käyttäjälle.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 27.1.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot