(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
Me Mobylifellä haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja pätevää huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua. Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan.
Etsimme asiakkaallemme Mobylifelle kokoaikaiseen työhön asiakaspalvelijaa Koskikeskuksen valtuutettuun Huawei -merkkihuoltoon myymälän ja asiakapalvelun tehtäviin.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat myymälän asiakaspalvelusta sekä matkapuhelimien, tablettien, tarvikkeiden ja palveluiden myynnistä. Haemme tehtävään hyvällä asenteella ja myyntitaidoilla varustettua henkilöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kommunikointitaitoa, sosiaalisuutta ja tärkeimpänä asiana kiinnostusta myyntiin, tietotekniikkaan sekä mobiililaitteisiin. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Toimipiste on auki Koskikeskuksen aukioloaikojen mukaisesti, joten työvuorot määräytyvät myös sen mukaan. Työsuhde solmitaan ensin 8 kuukaudeksi Eilakaislan kautta, josta työllistyminen Mobylifen kirjoille on mahdollista. Tehtävässä ja palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mobiililaitealan johtavien brändien parissa jatkuvasti kehittyvällä alalla!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi