(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö, Stanley Security, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

 

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. Katso lisää www.stanleysecurity.fi.

 

Haemme nyt Stanley Security Oy:n toimeksiannosta Helsinkiin omatoimista asiakaspalveluhenkilöä. Työ on määräaikainen, alkaa kesäkuun alussa ja kestää puoli vuotta, mahdollisesti pidempään. Työskentelypaikka sijaitsee Helsingissä, Vallilassa. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Adeccon välille.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia BtoB -asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus teknisen alan call center- tai puhelintyöstä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

 

Asenteeltasi ole omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen ja nopea päätöksentekijä. Pidät pääsi kylmänä ja hymyn huulilla myös kiireessä ja paineen alla. Pystyt tarvittaessa joustamaan. Persoonana olet sosiaalinen, avoin, rohkea ja positiivinen. Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi.

 

Asiakaspalveluhenkilön tehtävässä otat vastaan huoltotilauksia puhelimitse ja sähköpostitse, hoidat asiakaspalvelua ja –neuvontaa sekä kirjaat tilaukset järjestelmään. Työssäsi saat toimia itsenäisesti tiimissä, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana yksikön toimintaa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä mielenkiintoisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Viimeinen hakupäivä on 23.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen puhelinnumerosta 040 779 5541.