(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö, SRV
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020
Oletko sinä reipas ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija? Me etsimme SRV:lle osa-aikaisia asiakaspalvelijoita/esittelijöitä mielenkiintoisen rakennushankkeen pariin. Mikäli sinua kiinnostaa joustava työ esimerkiksi opintojesi ohelle ja haluat kerryttää työkokemustasi, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää tehtävästä ja hae pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Työtehtävänäsi on esitellä asiakasyritystä kaupunkikeskuksen kehittäjänä. Esittelet sekä jo valmistuneita että tulevia hankkeita sekä asumista ja palveluja. Asiakkainasi on tavallisten kuluttajien lisäksi yrityksen sidosryhmien edustajia, vaikuttajia ja päättäjiä. Lisäksi tilassa saattaa toisinaan vierailla yrityksen omaa henkilökuntaa ja erilaisia vierailijaryhmiä. Palveluiden ja hankkeiden esittelyn lisäksi varmistat, että tilassa kaikki sujuu mutkattomasti. Neuvot ja ohjaat asiakkaita sekä vierailijaryhmiä, vastaat järjestelyistä ja tarjoiluista sekä huolehdit, että tila pysyy asianmukaisessa kunnossa.

Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa esittelyyn erikseen varatussa tilassa. Työ on osa-aikainen ja työpäivät ovat joustavasti sovittavissa oman tilanteesi mukaan. Työajat sijoittuvat 9-21 välille ja toisinaan työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi opiskelija, joka etsii osa-aikaista työtä opintojensa ohelle. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on, että sinulla on luontainen kyky työskennellä ihmisten kanssa ja kiinnostus alaa kohtaan. Työssä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavaa asennetta ja nopeaa oppimiskykyä. Sinulla tulee olla rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin ja oma-aloitteinen työote, sillä työ on hyvin itsenäistä. Työtä tehdään pääasiassa suomen kielellä, mutta muiden kielten osaaminen nähdään eduksesi.

Odotamme sinulta


* Soveltuvaa koulutustaustaa (opinnot voivat olla kesken)
* Hyvää asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
* Oma-aloitteista ja joustavaa työotetta
* Sujuvaa suomen kielen taitoa


Työ tarjoaa sinulle


* Loistavan työkokemuksen suuressa ja arvostetussa rakennusalan yrityksessä
* Mahdollisuuden päästä tutustumaan suureen kaupunkikehityshankkeeseen
* Joustavat työajat ja innovatiivisen työympäristön
* Loistavan sijainnin hyvien kulkuyhteyksien päässä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: vuoden 2021 alusta
* Työmäärä: osa-aikainen
* Kesto: vuoden 2021 loppuun
* Paikka: Kalasatama
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SRV:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää SRV:stä täältä.