Asiakaspalveluhenkilö Ruoholahteen Helsinkiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, missä mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Ruoholahteen

ASIAKASPALUELUHENKILÖÄ

Mitä tarjoamme sinulle
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, missä työvuorosi ovat pääsääntöisesti kello 8-16. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa

•    saapuvan ja lähtevän postin käsittelyä
•    tulostustöiden jälkikäsittelyä
•    AV-laitteiden käytössä opastamista
•    pienitä kiinteistön ja kalusteiden korjaustöitä
•    tilajärjestelyjä
•    muita avustavia toimistotöitä

Mitä odotamme sinulta?
Tämä homma sopii sinulle, joka olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tarvittaessa sinulla pysyvät kädessä työkalut ruuvimeisselistä akkukäyttöisiin pienkoneisiin ja osaat tehdä pieniä kiinteistön sekä kalusteiden korjaustöitä.  
Asiakaskunta on kansainvälistä, ja odotamme että puhut sujuvan suomen lisäksi englantia työkielenä. 

Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 19.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-14 palvelupäällikkö Minna Pitzén, puh 040 508 6181 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.


 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot