(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö Ruoholahteen Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020
    Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, missä mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Ruoholahteen   ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ   Mitä tarjoamme sinulle
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö missä työvuorosi ovat pääsääntöisesti kello 8-16. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.   Tehtäviisi kuuluu muun muassa postitusta ja kopioinnin sekä av-laitteiden käytössä opastaminen.  Teet myös pieniä kiinteistön  ja kalusteiden korjaustöitä sekä tilajärjestelyjä.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.      Mitä odotamme sinulta?
Tämä homma sopii sinulle, joka olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tarvittaessa sinulla pysyvät kädessä työkalut ruuvimeisselistä akkukäyttöisiin pienkoneisiin ja osaat tehdä pieniä kiinteistön sekä kalusteiden korjaustöitä. 
Suomen kielen taito ja sujuva englannin taito ovat asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-14 palvelupäällikkö Minna Pitzén, puh 040 508 6181.   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.