(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö postitukseen Vantaan Tikkurilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaan Tikkurilaan postitukseen
 
ASIAKASPALVUHENKILÖÄ
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 8-16 väliin. Aloitus tehtävässä on joulukuun 2019 loppupuolella. Asiakkaamme pääkonttori sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa.
 
Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.
 
Asiakaspalveluhenkilön työtehtäviä
Käsittelet aamu- ja iltapäiväpostin ja lajitelet pakettitoimitukset, sekä avustat muissa postitukseen liittyvissä tehtävissä. Isompien postituserien ja markkinointimateriaalien tulostaminen, kerääminen ja lähettäminen kuuluvat työnkuvaasi. 
 
Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen ja kanssasi on mukava tehdä töitä. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi. 
 
Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 22.1.2019.
 
Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä  tekninen manageri Kari Valtonen (kari.valtonen@coor.com)  vastaa sinulle mielellään sähköpostitse.
Voit käydä tutustamassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).