(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen.Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä. Meillä on 15 kampusta, joissa toimii 1 400 asiakasyritystä ja niiden 45 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjois-Euroopassa.

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen ja organisointikykyinen asiakaspalvelusta nauttiva henkilö? Etsimme asiakasyrityksellemme Technopolis Oy:lle Ouluun palveluhenkisiä ja aktiivisia asiakaspalveluhenkilöitä määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika on 8-16 välillä ja työ alkaa heinä-elokuun aikana. Tiimissä on tarjolla useampia työpaikkoja, joista osa sopii joustavan opiskelun ohelle.

Tehtävänkuvasi

Asiakaspalveluhenkilönä työtehtäväsi aulapalvelussa ovat monipuoliset ja laaja-alaiset. Pääasiallisesti vastaat asiakaspalvelusta, vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu myös erilaisia kiinteistön hallintaan liittyviä tehtäviä kuten avainten, pysäköintipaikkojen sekä kokoustilojen hallinnointia. Lisäksi työhösi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä kuten postituspalvelut, dokumentointi sekä avustavat laskutuksen tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää kielitaitoa erityisesti englannin kielen osalta. Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja tehokas niin kiireellisissä kuin rutiiniluonteisissakin tehtävissä. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja yhteistyökykyinen työkaveri. Ennen kaikkea olet aurinkoinen asiakaspalvelija, joka nauttii asiakaspalvelutehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi to 9.7. klo 13-14 ja pe 10.7. klo 12-13 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.7.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi