(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen ja organisointikykyinen asiakaspalvelusta nauttiva henkilö? Etsimme asiakasyrityksillemme Ouluun palveluhenkisiä ja aktiivisia asiakaspalveluhenkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti tai lähes kokoaikaisesti. Työaika on 8-16 välillä ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Osa tehtävistä sopii joustavan opiskelun ohelle. Asiakaspalveluhenkilönä työtehtäväsi ovat monipuoliset ja laaja-alaiset. Pääasiallisesti vastaat asiakaspalvelusta, vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu myös erilaisia kiinteistön hallintaan liittyviä tehtäviä kuten avainten, pysäköintipaikkojen sekä kokoustilojen hallinnointia. Lisäksi työhösi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä kuten postituspalvelut, dokumentointi sekä avustavat laskutuksen tehtävät.

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää kielitaitoa erityisesti englannin kielen osalta. Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja tehokas niin kiireellisissä kuin rutiiniluonteisissakin tehtävissä. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Ennen kaikkea olet aurinkoinen asiakaspalvelija, joka nauttii asiakaspalvelutehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anu Grekula, puh. 0400 270 940  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 3.2. klo 8.30-9.30.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi