(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haluaisitko saada lisätyötunteja opiskelusi rinnalle sekä kerryttää arvokasta työkokemusta?

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen ja organisointikykyinen asiakaspalvelusta nauttiva henkilö? Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun palveluhenkistä ja aktiivista asiakaspalveluhenkilöä määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika on 8-16 välillä ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Asiakaspalveluhenkilönä työtehtäväsi aulapalvelussa ovat monipuoliset ja laaja-alaiset. Pääasiallisesti vastaat asiakaspalvelusta, vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu myös erilaisia kiinteistön hallintaan liittyviä tehtäviä kuten avainten, pysäköintipaikkojen sekä kokoustilojen hallinnointia. Lisäksi työhösi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä kuten postituspalvelut, dokumentointi sekä avustavat laskutuksen tehtävät.

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää kielitaitoa erityisesti englannin kielen osalta. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Ennen kaikkea olet aurinkoinen ja iloinen persoona, joka nauttii asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme sinulle kansainvälisen, dynaamisen ja kehittyvän työskentely-ympäristön sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn modernissa ympäristössä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 26.11. klo 15-16 ja 4.12. klo 9-10. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi