(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
 

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen ja organisointikykyinen asiakaspalvelusta nauttiva henkilö? Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun palveluhenkistä ja aktiivista asiakaspalveluhenkilöä määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika on 8-16 välillä ja työ alkaa loka-marraskuun aikana.

Tehtävänkuvasi 

Asiakaspalveluhenkilönä työtehtäväsi aulapalvelussa ovat monipuoliset ja laaja-alaiset. Pääasiallisesti vastaat asiakaspalvelusta, vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu myös erilaisia kiinteistön hallintaan liittyviä tehtäviä kuten avainten, pysäköintipaikkojen sekä kokoustilojen hallinnointia. Lisäksi työhösi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä kuten postituspalvelut, dokumentointi sekä avustavat laskutuksen tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää kielitaitoa erityisesti englannin kielen osalta. Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja tehokas niin kiireellisissä kuin rutiiniluonteisissakin tehtävissä. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Ennen kaikkea olet aurinkoinen asiakaspalvelija, joka nauttii asiakaspalvelutehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi pe 12.10. klo 15-16 ja ke 17.10. klo 14-15 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi