(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö, osa-aikanen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Sykkiikö sydämesi asiakaskohtaamisille? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa laadukasta asiakaspalvelua pienessä, mutta tehokkaassa tiimissä? Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta asiakaspalvelutyöntekijää kesäsesonkiin elokuun loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osa-aikainen, ja töitä on tarjolla yhdestä neljään vuoroa viikossa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat klo 7-20 välille ja työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja.

Työtehtävässä vastaat asiakasyrityksemme asiakaspalvelusta sekä puhelimitse että sähköpostitse yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa. Tarjoat asiakkaille sujuvaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Huolehdit kiireessäkin asiakastyytyväisyydestä ja hyvästä asiakaskokemuksesta.

Toivomme sinulta palveluhenkistä, ratkaisukeskeistä asennetta, hyvää tilannetajua ja näppäriä tietoteknisiä taitoja. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi, mutta asenteesi ja tapasi toimia ratkaisevat. Puhut ja kirjoitat sujuvan suomen lisäksi erinomaisesti myös englantia, mielellään myös ruotsia.

Tarjoamme sinulle kesätyön mukavassa ja rennossa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si Adeccon järjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, eli haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Maiju Pussinen sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi.