Asiakaspalveluhenkilö, osa-aikainen - Vantaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021
Pidätkö asiakaspalvelusta toimistoympäristössä ja siitä, että pystyt auttamaan yritysasiakkaita?
Tarjolla hyvä mahdollisuus aidosti asiakaspalvelusta pitävälle aktiiviselle tekijälle Vantaalla! Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme kanssa henkilöä osa-aikaiseen tehtävään. Aloitus työssä on syyskuun alussa, sopimus tehdään vuodeksi. Työtä on noin 15 tuntia viikossa ja mieluiten täysiä työpäiviä, mutta tässä on myös mahdollisuus joustaa. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 7.00-16.00 välisellä ajalla.
Tehtäviisi tulee kuulumaan pääasiassa yritysasiakkaiden auttamista, niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Tulet toimimaan yhtenä tiimin jäsenenä, ja odotammekin sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja tiimihenkisyyttä. Tehtävä sopii hyvin opiskelijalle, mutta voit yhtä hyvin olla jo kokenut asiakaspalvelun ammattilainen.
Odotamme aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja aitoa halua palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Erityisesti arvostamme kokemusta yritysasiakkaiden auttamisesta puhelimitse sekä sähköpostitse. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon, toimit pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti eri tilanteissa ja pidät hyvää asiakaspalvelua kunnia-asianasi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin tuen työllesi, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssäsi! Jos tunnistat itsessäsi iloisen ja aktiivisen asiakaspalvelijan, odotan hakemustasi.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Viikon 31 aikana en pysty vastaamaan tiedusteluihin.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.8.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478617
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa