Asiakaspalveluhenkilö monipuolisiin tehtäviin toimistoympäristöön Helsinkiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme Helsinkiin asiakkaamme koko kiinteistön palveluista vastaavaan tiimiin asiakaspalvelun todellisia moniosaajaa eli

KERROSMESTARIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde ont ovat vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko) ja työvuorot ovat arkisin sijoittuen vaihdellen kello 7-17 välille,  mutta myös iltavuorot ovat ajoittain mahdollsia, esimerkiksi tapahtumapäivinä. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

Pääset osaksi isoa asiakkaamme kiinteistön palveluista vastaavaa noin 30 hengen iloista tiimiä. Asiakkaamme pääkonttori sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa Helsingissä

Mitä tehtäviisi kerrosmestarina kuuluu?
Kerrosmestarina vastaat ison talon yhden kerroksen henkilökunnan arjen sujumisesta. Tehtäviisi kuuluu katsoa, että kerroksestasi löytyy aina toimistotarvikkeita ja autat esimerkiksi av-laitteiden käytössä. Katsot, että kaikki on aina viimeisen päälle siistiä kerroksessasi yhdessä siivoustiimin kanssa. Osallistut tapahtumien valmisteluun sekä tarjoiluiden kattamiseen. Tehtävä on hyvin liikkuvaista ja työpäivän aikana askeleita kertyy isossa talossa paljon.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä tehtävässä tarvitset erinomaista asiakaspalveluasennetta ja visuaalista silmää. Koska autat muita av-laitteiden kanssa sinulla täytyy olla hyvät taidot niiden käytössä. Hyvä peruskunto on liikkuvassa tehtävässä tarpeen. Aikaisempi kokemus esimerkiksi toimistotöistä, kokouspalveluista tai hotellin vastaanotossa työskentely katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja ilahdumme, jos palvelet asiakkaita sujuvasti myös ruotsiksi. Lisäksi toivomme, että olet mukava ja mutkaton työkaveri.

Kiinnostuitko?
Ovatko monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sinun juttusi ja innostuit tästä tehtävästä? Hienoa, odotamme jo hakemustasi! Laitathan hakemuksesi kuitenkin viimeistään 28.9. mennessä.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja sinulle antaa mielellään palveluesimies Pinja Vakola. Pinjan tavoitat arkisin kello 9-15 numerosta 050 336 2113.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot