(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö, LVIS-huolto
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Vakavarainen talotekniikka-alan asiakasyrityksemme hakee Helsingin Lassilaan

ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ LVIS-HUOLTOON.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat:

- huoltotilausten vastaanottaminen
- huoltokeikkojen hallinnointi ja välittäminen asentajille
- asiakaspalvelu
- huoltokirjojen kuittaus

Hakijalta toivotaan luontaista asiakaspalveluhenkisyyyttä. Erilaisten järjestelmien nopea omaksuminen, erityisesti Visma L7 ja Tampuurin tuntemus on eduksi, samoin kuin auttavat tiedot talotekniikasta. Suomen ja englannin kielen taito.

Aluksi tehdään 6 kk:n määräaikainen työsopimus Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työtehtävään toimeksiantajayrityksessä. Aloitusajankohta heti/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeuduttua. 


Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Tutustuthan Aaltovoiman suosittelu- ja vinkkipalkkiovideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.