(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö kuriiritehtäviin Vantaan Tikkurilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaan Tikkurilaan kuriiripalvelutehtäviin   ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ   Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 8-16 väliin. Aloitus tehtävässä on joulukuun 2019 loppupuolella. Asiakkaamme pääkonttori sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa. Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Asiakaspalveluhenkilön työtehtäviä
Kuriiripalveluiden asiakaspalveluhenkilönä monipuolisessa tehtävän kuvassasi avustat aamu- ja iltapäivän postin käsittelyssä ja pakettien lajittelussa. Postikierroksia on päivässä useampi. Pääkonttorin postin lisäksi toimitat Vantaalle ja lähialuille tavarakuljetuksia.   Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on B-ajokortti ja hyvä ajotaito. Työssä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme, että olet joustava ja mukava tyyppi.   Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 21.11.2019.   Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä sopimuspäällikkö Jukka Leino vastaa sinulle mielellään sähköpostitse jukka.leino@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).