(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö kokouspalveluihin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020
Etsimme nyt Helsinkiin tähtiasenteellista   KOKOUSPALVELUIDEN ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tämä työpaikka on vaki- ja kokoaikainen arkityö viihtyisässä toimistoympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa. Työpäiväsi sijoittuvat vaihdellen kello 7-18 välille. Toivomme, että olet valmis aloittamaan tehtävässä heinä-elokuun vaihteessa.   Työtehtäväsi ja tehtävässä onnistumiseen tarvittava osaaminen?
Huolehdit, että asiakkaamme kokouskeskuksen yleisilme on aina erinomainen yhdessä kohteessa työskentelevien coorilaisten kanssa.  Asetat kokoustarjoilut esille sekä huolehdit  tuotteiden tuoreudesta sekä riittävyydestä. Tehtävässä tarvitaan Hygieniapassia.   Tässä tehtävässä onnistumiseen erinomaisen pohjan antaa aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi ravintola- tai hotellialan asiakaspalvelutehtävät ja koulutus. Odotamme, että sinulla on jo useampi vuosi kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä sekä silmää niin kauniisiin kattauksiin kuin tilanteiden lukemiseen.  Sinulla on jo kokemusta myös isompien tilaisuuksien järjestämisestä. Tarvittaessa vaihdat työkielen suomesta englantiin ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi.    Työskentelet osana kohteen isompaa iloista Coor-tiimiä ja toivomme, että olet myös mukava ja mutkaton työkaveri.   Kiinnostuitko?
Vaikuttiko tämä sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja voit lähettää sen meidän puolestamme vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 1.7. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).