(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö IT-asiakastukitiimiin
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalentPro Turku -koulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Valtakunnallinen asiakkaamme etsii nyt Turun toimipisteeseensä

Asiakaspalveluhenkilöä IT-asiakastukitiimiin

Tässä roolissa pääset kehittymään IT-kentän moniottelijaksi ja kehityksessä Sinua tukevat kokeneemmat kollegat. Sinun ei tarvitse vielä olla alan asiantuntija, joskin perusymmärrys IT-alasta, joko koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta, on eduksi. Kasvua uuteen rooliisi tukevat lähiopetuspäivät, jotka suunnitellaan yhdessä Sinulle nimetyn mentorin kanssa.

Odotamme, että sinulta löytyy reipas asenne ja kiinnostuneena otat selvää, miten ratkoa asiakkaiden tilanteita. Asiakkaiden kanssa käydään keskusteluja puhelimitse ja olet aarre, jos sinulta luonnistuu ruotsin kieli. Tärkeintä on, että Sinulla motivaatiota ja ennen kaikkea tahtoa oppia uutta. Koulutusohjelma kestää viisi kuukautta ja sen tavoitteena on työllistyminen Asiakaspalvelu-tehtävään.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 21.9.2018. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana. Hae rohkeasti!

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku. Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 677931.

Täytä sähköinen hakemuksesi tästä: https://sc.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=196&key=&o=A_RJ&rspvt=i1a9yge7e88400k0scgkog00o4swwww. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti. Mikäli olet jo hakenut Sarasen kautta DigiTalentPro Turku -hakuun, otamme hakemuksesi huomioon tässä haussa, mikäli se vastaa taustaasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: http://www.saranen.fi/digitalentpro/

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Asiakaspalvelu, IT-tuki, Turku