(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö Espooseen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Viihdytkö ongelmaratkaisun parissa? Oletko luonteeltasi avulias ja reipas? Sitten olet etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen!

Onnistut tehtävässä, jos olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja viihdyt asiakaskohtaamisissa. Englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Kokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa, metron radan varrella.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua mm. puhelimitse ja sähköpostitse sekä palvelupyyntöjen ja tilausten kirjausta toiminnanohjausjärjestelmään. Tehtävä on määräaikainen ja työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille. Tehtävä alkaa elokuun aikana ja kestää vuoden loppuun asti.

Jos sinä olisit täydellinen lisä asiakkaamme tiimiin, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen Adeccon verkkosivujen www.adecco.fi kautta mahdollisimman pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Rekrytointiprosessissa käytetään videohaastattelua. Viimeinen hakupäivä on 11.6.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen arkisin klo 9-15 puhelimitse +358 40 540 8185 tai muina aikoina sähköpostitse laura.rantanen@adecco.fi.