Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy
Kaupunkipyörä Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkiseutulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa. Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2021.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Haemme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräpalveluun määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin reippaita asiakaspalveluhenkilöitä, jotka hoitavat pääkaupunkiseudun kaupunkipyörätoiminnan asiakaspalvelun. Työ alkaa maaliskuun puolivälissä viikolla 11 ja kestää lokakuun loppuun asti. Työtä tehdään klo 7-19 välillä kahdessa vuorossa, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä on kokopäiväinen. Työsopimus solmitaan valittujen työntekijöiden ja Adeccon välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus contact /call center- tai asiakaspalvelutyöstä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Käytät työssäsi sujuvasti suomea ja englantia. Kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin kielellä.

Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen asiakaspalvelija. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen ja joustava. Asenteeltasi olet asiakaslähtöinen, omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Hymy kuuluu äänestäsi ja pysyt rauhallisena myös haastavissa asiakaspalvelutilanteissa.

Asiakaspalveluhenkilön tehtävässä hoidat puhelimitse ja sähköpostitse asiakaspalvelua sekä -neuvontaa ja pidät yhteyttä kaupunkipyörätiimiin. Ratkaiset mahdollisuuksien mukaan asiakkaan ongelmia jo puhelinsoiton aikana ja tarvittaessa ohjaat asian eteenpäin. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana Kaupunkipyörätoimintaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Maiju Pussinen sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412972
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maiju Pussinen (maiju.pussinen (a) adeccogroup.com)
  • Sijainti: Helsinki