(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö asiakkaalle, Vantaa
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme kuljetus- ja logistiikka-alan asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkilöä, joka pystyy pitämään langat käsissään kiireen keskellä ja pään kylmänä paineen alla.

Päätoimisiin tehtäviisi kuuluu asiakaspuheluita ja toimitusten koordinointia. Jos sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvä paineensietokyky, reipas asenne ja hyvät priorisointitaidot, tulet onnistumaan tehtävässä. Kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta mikäli koet olevasi nopea oppimaan ja viihdyt ihmisten kanssa tulet menestymään tehtävässä riippumatta työkokemuksestasi.

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on aluksi määräaikainen noin 6kk ajan. Työ on kokoaikaista ja suoritetaan klo 8-16. Tehtävä suoritetaan varastoympäristössä.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja lyhyen saatekirjeen kera nettisivujemme kautta, www.adecco.fi, viimeistään 12.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen, p. 040 540 8185 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse laura.rantanen@adecco.fi.