(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelufarmaseutti
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Oy Woikoski Ab:n asiakaspalvelukeskuksen vahvistukseksi Järvenpäähän haemme

Asiakaspalvelijaa medical-asiakkaillemme

Tehtävässä toimit ensisijaisena kontaktihenkilönä lääkkeellisten tuotteiden asiakkaillemme. Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista, sairaaloista ja terveydenhuollon yksiköistä. Työ on monipuolinen kokonaisuus lääkkeellisten kaasujen käyttäjäasiakkaiden palvelemista puhelimitse ja sähköpostitse sekä palvelukeskuksemme tiimissä työskentelyä.

Lääkinnällisen hoidon asiantuntijana osaat kysyä asiakkaan hoidon ja hyvinvoinnin kannalta olennaiset kysymykset ja suositella heille sopivia palveluja ja laiteratkaisuja. Olet merkittävässä roolissa Woikosken asiakastyytyväisyyden kehittämisessä tuomalla asiantuntemuksesi ja vastuullisen asenteesi esille asiakaskohtaamisissa.

Sinulla on farmaseutin koulutus ja työkokemusta alalta. Aikaisempi kokemus nestehappilaitteiden, lääkehappipullojen sekä happirikastimien käytöstä on eduksi. Työssä vaaditaan ennen kaikkea hyvää asiakaspalvelutaitoa ja innostuneen positiivista asennetta. Olet hyvä persoona, joka on valmis tarttumaan toimeen ja oppimaan tehokkaasti. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja määrätietoisen ripeästi asiakaspalvelukeskuksen asiakkaiden määrittämässä työrytmissä. Asiakaspalvelukeskuksen tiimissä pääset myös kehittämään sen toimintaa ja erikoistumaan palveluiden ja tuotteiden syväosaajaksi. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti numerosta 044 7340 350 tai Woikoskelta asiakaspalvelupäällikkö Meri Lahti numerosta 040 6565 951. Hae tehtävään 26.4.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi palkkatoiveineen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.