(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluassistentti
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Kuuluuko hyväntuulisuus äänestäsi ja onko sinulla aito halu auttaa asiakkaita?


Etsimme asiakaspalvelutiimiimme ammattitaitoista ja ystävällistä asiakaspalveluassistenttia tarjoamaan asiakkaillemme helpon, nopean ja miellyttävän asioinnin puhelimessa ja muissa asiakaspalvelukanavissa.


Työtehtäväsi

Olet yhteydessä sekä kuluttaja- että yritysasiakkaisiimme vastaten puheluihin sekä kirjallisiin asiakaspalautteisiin eri kanavissa. Selvität reklamaatioita tehden yhteistyötä eri osastojen kanssa, ja yhdessä muun asiakaspalvelutiimin kanssa vastaat siitä, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua puhelinvaihteestamme puhelinvaihteen aukioloaikoina. Teet tärkeää työtä toimiessasi suorana kontaktina ja yrityksemme käyntikorttina asiakkaidemme suuntaan.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, aidosti asiakaspalveluhenkistä asennetta. Ystävällisyytesi ja hyväntuulisuutesi kuuluvat puheestasi ja pystyt auttamaan asiakasta rauhallisesti ja selkeästi haastavimmissakin asiakastilanteissa. Tarvitset työssä oma-aloitteisuutta asioiden selvittämiseen ja kykyä ja rohkeutta tuottaa ratkaisuja asiakkaan kysymyksiin erilaisissa palvelutilanteissa.

Olet vastuuntuntoinen ja hoidat aloittamasi asiat loppuun asti. Pysyt rauhallisena, vaikka työlistalle kertyisikin ajoittain paljon tehtäviä. Tiimin jäseneksi solahdat hienosti, jos olet muiden tiimin jäsenten lailla yhteistyötaitoinen ja avulias. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työssä käytetään tavallisimpia toimistosovelluksia (Ms Office) ja toiminnanohjausjärjestelmää. Kaupallinen koulutus tai kokemus kaupan alasta ja erityisesti myymälätyöskentelystä on hyödyksi tässä tehtävässä.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään asiakaspalveluosaamistasi, vaikuttamaan merkittävällä tavalla asiakaskokemukseen ja olemaan mukana luomassa tulevaisuuden Tokmannia. Pääset tekemään töitä mukavien, avuliaiden ja huumorintajuisten kollegoiden kanssa.


Hakuohje ja lisätiedot

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka. Työtä tehdään arkisin kahdessa eri vuorossa ja kahdeksan tunnit työpäivät sijoittuvat välille 8.00-18.00. Aamuvuorossa liukuma-aika on klo 7-9. Iltavuoroja tulee olemaan enintään 1 viikossa. Toimipaikka sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö viikoilla 36 ja 37 Kirsi Kuisma puhelimitse p. 020 728 5441 tai sähköpostitse kirsi.kuisma@tokmanni.fi.