(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluassistentti
Saint-Gobain Weber

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Haemme Weberin Kiikalan tehtaille reipasta ja positiivista

ASIAKASPALVELUASSISTENTTIA

osaksi lähettämön asiakaspalvelutiimiämme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä päivittäinen tehtaiden toimitusten seuranta ja kirjaaminen. Teet yhteistyötä sekä asiakkaiden, kuljetusliikkeiden, tuotannon että asiakaspalvelukeskuksen kanssa. Tehtävä on määräaikainen 30.9.2019 asti, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon hieman muuttuvalla tehtäväkuvalla.  

Etsimämme henkilö

Olet positiivinen, toimelias ja reipas tiimipelaaja. Toimit ketterästi erilaisissa tilanteissa ja olet työotteeltasi tarkka ja huolellinen myös kiireen keskellä. Sinulla on perustason IT-taidot (ml. MS Office). Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten riittävä englannin kielen taito on tehtävässä tarpeen. SAP-osaamisen ja venäjän kielen taidon katsomme eduksi.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on hyvä, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen asenne sekä valmius oppia uutta.

Tule mukaan huippuporukkaamme!

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön, osaavan ja mukavan tiimin tuen sekä mielenkiintoisen tehtävän yhdessä maailman johtavista rakennustuoteteollisuuden yrityksistä. Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Kaarle Wahlberg, p. 040 507 3965.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.1.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi Asiakaspalveluassistentti/ lähettämö. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 40.8 mrd. € - Toimimme 67 maassa - Meitä on yli 179 000 - www.saint-gobain.fi

 

Avainsanat: Weber, asiakaspalvelu, asiakaspalveluassistentti, asiakaspalvelija, lähettämö, lähettämötyöntekijä, Kiikala, toimistotyö, toimistotyöntekijä, Lohja, Salo, Somero, Uusimaa, Kanta-Häme