(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluassistentti Spondalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Etsitkö joustavaa osa-aikaista työtä opintojesi ohelle? Asiakkaamme Sponda Oyj etsii joukkoonsa reipasta ja ulospäinsuuntautuvaa osa-aikaista asiakaspalveluassistenttia Korkeavuorenkadulle Helsinkiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän huipputiimissä sekä todella joustavat työajat helpostisovitettavaksi koulun oheen. Mikäli nautit asiakaspalvelusta ja olet toimeentarttuva tekijä, lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Asiakaspalveluassistenttina tulet kuulumaan osaksi Spondan kolmihenkistä aulapalvelutiimiä, jossa tehtäväsi on palvella asiakkaita sekä sisäisiä kollegoita erilaisissa tehtävissä. Työnkuva pitää sisällään asiakaspalvelun lisäksi myös back-office työtehtäviä ja sisäisten funktioiden avustavia tehtäviä. Etsimme innostunutta ja sitoutunutta tekijää, joka voisi viihtyä tehtävässä pidempäänkin. Tehtävässä on kesätyömahdollisuus ja syksyllä osa-aikaisten töiden jatkuminen opintojen ohessa mahdollista.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen tehtävän ja joustavat työajat
* Mukavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tehtävään
* Mahdollisuuden työskennellä kiinnostavassa ja arvostetussa organisaatiossa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden palvelu aulassa
* Sisäisten työntekijöiden tukeminen erilaisissa tehtävissä ja erilaiset back-office tehtävät
* Asiakkaiden sähköposteihin, puheluihin ja chat-viesteihin vastaaminen
* Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen ja mahdollinen palautteen kerääminen puhelimitse

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Perustason Microsoft Office osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta nähdään eduksi. Tässä tehtävässä kuitenkin oikea asenne ja motivaatio ratkaisee!

Etsimämme henkilö on:


* Innokas ja palveluhenkinen
* Reipas ja ulospäinsuuntautunut
* Tarttuu toimeen ripeästi ja suhtautuu työhönsä oma-aloitteisesti


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian / Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Toukokuun 2020 loppuun saakka, kesätyömahdollisuus sekä mahdollisuus jatkaa osa-aikaisesti kesän jälkeen opintojen ohella
* Sijainti: Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Spondan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sponda Oyj on toimitilojen vuokraukseen sekä kiinteistöjen kehittämiseen ja omistamiseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö.
Sponda perustettiin vuonna 1991 ja vuonna 1998 yhtiö listautui pörssiin. Suomen Pankin pankkikriisin yhteydessä perustamasta yhtiöstä on vuosien saatossa kasvanut merkittävä kiinteistöalan toimija ja eteenpäin viejä.