(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Etsimme yhteistyössä asuinpalveluita tarjoavan asiakkaamme kanssa asiakaspalvelulähtöistä ja toimeentarttuvaa assistenttia kuuden hengen tiimiin kiireavuksi. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja kestää alustavasti helmi- tai maaliskuulle. Työpaikka ja yrityksen modernit toimitilat sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävän kuvaus

Asiakaspalveluassistenttina toimenkuvaasi sisältyvät monipuoliset asiakaspalvelutehtävät niin puhelimitse,kirjallisesti kuin kasvotusten, tietojen viemistä järjestelmään sekä muita vaihtelevia avustavia toimistotyötehtäviä. Työssäsi palvelet kuluttaja- ja yritysasiakkaita, palveluntarjoajia sekä muita sidosryhmiä.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävien parista. Aikaisempi kokemus puhelinasiakaspalvelussa työskentelystä on sinulle eduksi. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin asiakaspalvelulähtöistä, reipasta, aktiivista ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta sekä innostunutta ja joustavaa asennetta työtehtävien suhteen. 
Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mukavan ja työtäsi tukevan tiimin sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi- toki työpaikan keskeinen sijainti ja miellyttävä työympäristö lisäävät työssä viihtymistäsi!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi