(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluassistentti - Helsinki, Espoo, Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Oletko sinä etsimämme iloinen ja toimeen tarttuva asiakaspalveluassistentti, joka innostuu erilaisista asiakaspalvelutehtävistä? Työ tapahtuu Eilakaislan päivittäin vaihtelevissa asiakasyrityksissä pääkaupunkiseudulla. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.45-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilö on joustava, energinen ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos henkilöllä on hieman aikaisempaa työkokemusta avustavista toimistotehtävistä tai asiakaspalvelusta. Ennen kaikkea positiivinen ja reipas asenne, sekä kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin on avainasemassa tässä tehtävässä. Toivomme valitulta henkilöltä sitoutumista tehtävään vähintään vuodeksi, sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä IT-taitoja. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset asiakaspalvelu-, toimisto- ja tuotannon tehtävät kuten

  • puhelinvaihteen hoitaminen
  • vieraiden vastaanotto
  • kokous- ja matkajärjestelyt, mm. kahvitusten järjestäminen, tarjoilutilaukset
  • postitus ja kuriiripalvelut
  • neuvotteluhuoneiden varaaminen ja koordinoiminen
  • yleisen siisteyden ylläpitäminen
  • muita avustavia tehtäviä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada kokemusta erilaisista tehtävistä ja yrityksistä. Sinulla on tukenasi mukavat työkaverit sekä tiimi, jonka puoleen voit kääntyä tarpeen tullen. Tehtävä antaa hyvän ponnahduslaudan tulevaisuuden toimistotyön ammattilaiselle.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Sofia Hampf, puh. 030 6090 544 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.7.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.