(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUASSISTENTTI, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

 

Etsimme kansainväliselle teknologia-alan asiakkaallemme Espooseen energistä kesätyöntekijää

ASIAKASPALVELUASSISTENTIKSI

osana Back Office- tiimiämme hoitamaan itsenäisesti asiakaspalvelukeskustamme. Omasta aktiivisuudestasi riippuen pääset tutustumaan myös muihin yleisiin toimistotehtäviin, kuten tilausten käsittelyyn ja sähköiseen arkistointiin. Työ on osa-aikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde kestää elokuun puolelle saakka ja solmitaan Manpowerin kanssa.

Toivomme sinulta positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä oma-aloitteista otetta työhön. Hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävään ja tämän lisäksi arvostamme kohtuullista englannin kielen taitoa. Toimit sujuvasti niin puhelimessa kuin tietokoneen kanssa ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelu-, toimisto tai aulapalvelutyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn asiakaspalvelutehtävien parissa kesän ajalle. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa www.manpower.fi ja kerro miksi olisit paras valinta tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.