(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluassistentti / ajanvaraaja (Haku päättynyt)
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.


Haemme nyt asiakaspalvelutaitoisia toimistoassistentteja monipuolisiin asiakaspalvelu- sekä ajanvaraustehtäviin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. 


Tässä työssä palvelet asiakkaita pääasiassa puhelimitse ja sähköisten viestintävälineiden kautta (mm. sähköpostilla) tapahtuvissa asiakaspalvelu- ja ajanvaraustilanteissa.

Tehtävässä tarvitaan myös myynnillisiä taitoja, joten toivomme että olet sanavalmis ja aidosti asiakaspalveluhenkinen ihminen, joka ei helposta lannistu. 

Tässä tehtävässä menestyt parhaiten, mikäli sinulla aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä asiakaspalvelutehtävistä sekä soveltuva kaupallinen koulutustausta, mutta valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä koulutumme sinut tehtävääsi. Positiivinen ja innostunut asenne ratkaisee. 

Töitä tehdään pääasiassa Espoon toimistoltamme käsin, asiakkaidemme tiloissa sekä etätyönä. Myöhemmin keväällä tarjoutuu mahdollisuus myös työskennellä Espanjan toimistolta käsin.

Mitä tarjoamme sinulle,

- vakituisen työsuhteen

- asianmukaiset työvälineet (puhelin ja tietokone)

- joustavan toimistotyöajan, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä myös keväällä 2020 avautuvalta Espanjan toimistolta käsin

- kilpailukykyisen palkkauksen

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan myös CV:si, hakemuskirjeen sekä palkkatoiveesi. Ensimmäiset haastattelut aloitetaan loppiaisen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa,

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti
050 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.