(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluasiantuntija - Riika, LV
Solvay Business Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
Solvay is a multi-specialty chemical company committed to developing chemistry that addresses key societal challenges. We innovate and partner with customers in diverse global end markets. Solvay Business Services (SBS) is the global organization supporting internal and external growth by integrating the major End-to-End administrative processes as well as the Information Services of the Solvay Group, through three strategic objectives: Strategic agility & Customer centricity - Service excellence - Talents & innovation.

Solvay Business Services Riiassa, Latviassa etsii

ASIAKASPALVELUASIANTUNTIJAA

hankintapuolen palvelutiimiä vahvistamaan. Työssäsi luot ja ylläpidät kontakteja niin yrityksen ulkopuolisiin hankintajärjestelmäkäyttäjiin kuin yrityksen omiin toimijoihinkin. Hallitset SAP:n ja Google Suitesin ja opit sujuvasti käyttämään uusia ohjelmistoja. Olet asiakaspalveluhenkinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisutaitosi ovat hyvällä tasolla. Ajattelet globaalisti ja olet valmis matkustamaan työn merkeissä. Sinulla on alalle soveltuva koulutus sekä kokemusta hankintapuolen tai taloushallinnon tehtävistä. Tehtävään valitulta odotetaan erinomaista suomen ja englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja palkkaus on soviteltavissa. Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle työsuhteen alussa käytännön apua asunnon etsimiseen ja arjen käynnistämiseen Riiassa. Kannustava palkkaus, työsuhde-edut sekä mahdollisuus työskennellä menestyvässä, kansainvälisessä yrityksessä tekevät tästä paikasta todella tavoittelemisen arvoisen!

Lisätietoa Latviassa asumisesta Suomen suurlähetystön sivuilla:
http://www.finland.lv/public/default.aspx?nodeid=42309&contentlan=1&culture=fi-FI

Lisätietoa tehtävästä: Tanja Häkkinen, Go On yhtiöt, p. 044-5859 150, tanja.hakkinen@go-on.fi

Hae paikkaa jo tänään osoitteessa www.go-on.fi! Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä englanninkielisen CV:n.

Huom! Hakuaikaa jatkettu teknisen ongelman vuoksi.