(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelu-/toimistotyöntekijä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi
Etsimme asiakkaallemme St1 Oy:lle Helsingin pääkonttoriin asiakaspalveluhenkistä ja tarkkaa toimistotyöntekijää määräaikaiseen 31.8.2019 saakka kestävään työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.  

Tehtävän kuvaus

Työskentelet Korttipalvelutiimissä, jossa toimenkuvasi koostuu monipuolista ja vaihtelevista asiakaspalvelu-  ja toimistotehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. seuraavaa:
  • asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostin välityksellä
  • korttihakemusten käsittelyä
  • asiakasrekisterin ylläpitoa
  • yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin
  • sekä muut mahdolliset tehtävät

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta kaupallista peruskoulutusta sekä mielellään jonkin verran työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin ennen kaikkea positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Olet myös tarkka ja aikaansaava. Voit olla vastavalmistunutkin, työuran alussa oleva, asenne ratkaisee.  Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja eduksi on, jos suomen kielen lisäksi omaat myös ruotsin kielen taidon. 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit sekä työpaikan hyvien liikenneyhteyksien ääressä Helsingin Pitäjänmäessä. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 0400224458 ma 14.1.2019   klo 15-16   tai  ke 16.1. 2019  klo 10-11  /tai  email: sirpa.kahkonen@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.1.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.