(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelu-/ myyntityöntekijä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Etsimme Aaltovoima Oy:n myynti- ja asiakaspalvelumme tukipisteelle Poriin  ASIAKASPALVELU-/ MYYNTIHENKILÖITÄ. Tässä työssä saat kaiken tarvittavan opin perehdytyksessä! Lisäksi tukenasi ovat loistavat työkaverit ja tukea työllesi antaa tiiminvetäjä. Tässä työssä kaikki voivat onnistua, olit sitten vastavalmistunut tai työelämässä jo pitkään ollut.  Työ on pääasiallisesti puhelimitse tapahtuvaa myynti- ja asiakaspalvelua, joka pitää sisällään tapaamisten sopimista eri toimeksiantajien projekteihin, mutta toimintamme kasvaessa, myös sisäänpäin tulevien puheluiden vastaamista tai hoitamista.  Mikä on Aaltovoima Oy? - perustettu vuonna 2005 - työntekijöitä päivittäin Aallossa noin 600, koko konsernissa päivittäin noin 1400 - toimipisteet: Helsinki, Espoo, Tampere, Hyvinkää, Pori, Tallinna - liikevaihto: n. 21 Meur, koko konserni 35 Meur (2019) - vuodesta 2016 alkaen osana kansainvälistä Otiga Groupia Mitä tarjoamme sinulle? - vakituisen työn
- kattavan koulutuksen ja tuen - viihtyisät tilat Porissa tai vastaavasti etätyö  - mukavan työyhteisön - motivoivan palkkauksen (provisio/sopimuksen mukaan) - luotettavan työnantajan - mahdollisuuden työskennellä myös osa-aikaisesti - joustavuutta työajoissa Mitä me odotamme sinulta? - sanavalmiutta sekä äidinkielentasoista suomen kielen taitoa - myyntihenkisyyttä ja kaupallista ajattelua - oppimishalua - tarkkuutta ja säntillisyyttä - kokemus asiakaspalvelu-/myyntityöstä on etu - mahdollisuutta työskennellä vähintään 10 h/viikko Henkilöt työllistyvät Aaltovoima Oy:n palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.  Lisätiedot: Operations Manager Vesa Pesola, vesa.pesola@aaltovoima.fi, puh. 050 594 0717 Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö pian sähköisen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.