Asiakaspalvelu KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Etsimme Tampereen alueella sijaitseville asiakkaillemme asiakaspalvelutyöntekijöitä erilaisiin tarpeisiin kesän ajalle.

Työnkuvaus

Asiakkaamme toimivat eri toimialoilla, joten asiakaspalvelutehtävät koostuvat erilaisista tehtävistä eri asiakkailla. Mainitsethan hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat, jotta osaamme kohdentaa hakemuksesi mielenkiintoasi vastaaviin työnkuviin. Mainitsethan samalla, etsitkö päivätyötä vai osa-aikaista työtä.

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita että myös uran alkuvaiheessa olevia työntekijöitä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta, eduksi on aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä. Haluamme kuulla mitkä ovat vahvuutesi ja osaamisesi taso. Erityisesti käyttämäsi ohjelmistot sekä kielitaitoisuus kannattaa hakemuksella mainita.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan suomalaisen työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesäduuni.org. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Osa asiakkaistamme etsii pitkäaikaista tekijää, joten huomioithan, että kesätyön kautta sinulla saattaa halutessasi olla mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Hakuprosessi

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Tiesitkö muuten, että yhdellä hakemuksella tulet huomioiduksi kaikkiin mielenkiintoisiin paikkoihimme! 

Yhteystiedot: jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, asiakaspalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423431
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa