(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelu-kesätyö Ruotsissa
Sykes Sweden AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Kiva kesätyö odottaa Ruotsissa! Haemme nyt kesätyöntekijöitä suomenkieliseen asiakaspalvelutyöhön

Tehtävänkuvaus:

Asiakaspalvelijana Sykesillä autat suomalaisia kuluttaja-asiakkaita puhelimitse erilaisissa brändi-mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaat puheluihin ja palvelet asiakkaita myös sähköpostin ja chat-palvelun avulla. Asiakastyötä hoidetaan suomeksi ja odotamme sinulta äidinkielentasoista kielitaitoa. Kansainvälisessä työyhteisössä työkieli tiimin sisällä on englanti, joten myös englanninkielen taidon pitäisi olla hyvällä tasolla. Pääset työskentelemään nuorekkaassa ja palveluhenkisessä tiimissä Edin toimipisteessä Länsi-Ruotsissa. Sykesillä sinua odottaa pohjoismainen ja energinen työyhteisö, sekä aiemmin Suomesta Ediin muuttaneiden suomalaisten työntekijöiden tuki. 
Sykes Edin Facebookista pääset tutustumaan jo tuleviin työkavereihisi ja saat mielikuvaa, mitä kaikkea hauskaa sykesiläiset puuhaa! 

Yleistä: 

Olet motivoitunut ja tiimihenkinen, ja sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on palveluhenkinen asenne ja ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun tärkeyden. Sykes tarjoaa kattavan tuotekoulutuksen ja perehdytyksen työhösi paikan päällä. 

Tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä vähintään kesä-elokuun ajan, mielellään toukokuusta alkaen. Työpaikka sijaitsee Länsi-Ruotsissa Edin kaupungissa. Ed on kaunis pikkukaupunki järven rannalla, jossa ovat edulliset elinkustannukset ja suuret kaupungit (Oslo ja Göteborg) n. tunnin junamatkan päässä! Edissä riittää harrastusmahdollisuuksia paljonkin. Kansainvälinen työyhteisö on nuorekas, ja ystävyssuhteita syntyy loppuelämän ajaksi. Työilmapiiri on hyvä ja suomalaiset ovat viihtyneet Edissä erinomaisesti. Kesän aikana majoitus upeaan uuteen Sykesin yhteisasuntoon, jossa on modernit yhteiset tilat ja kodinkoneet, sekä jokaiselle oma huone, joka on valmiiksi kalustettu. Tarvitset mukaasi vain henkilökohtaiset tavarasi, joten muuttaminen Ediin on helppoa. Sykes auttaa sinua muuttamiseen liittyvissä asioissa. 

Kuvia ja tietoja hulppeasta majoituksesta löydät täältä  

Tarjoamme sinulle:

- Kivan kesätyön kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä 
- Tuotekoulutuksen työsuhteen alussa 
- Kiinteän palkkauksen (18.500 kruunua/kk) sekä lisät vuorotyöstä 
- Modernit ja käytännölliset työskentelytilat 
- Suositun ja tyylikkään majoituksen Sykesin omassa, edukkaassa kimppakämpässä 
- Nuorekkaan ja rennon työilmapiirin pohjoismaisessa ympäristössä 
- Täyden avun käytännön järjestelyissä, jotta muuttosi Ruotsiin käy mahdollisimman helposti 

Odotamme sinulta: 

- Kiinnostusta ja ammattimaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan 
- Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi 
- Oma-aloitteisuutta ja monipuolista ongelmanratkaisukykyä 
- Edellytyksiä muuttaa Ruotsiin nopeallakin aikataululla ja työskennellä vähintään elokuun loppuun saakka 

Ilmoitathan hakemuksessasi, miten nopeasti voisit lähteä Ediin töihin!

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 22.4.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Tiia Willman, puh. 0400 499 549