(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELU - JA MYYNTIOSAAJIA, Pohjois-Savo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

 

Etsimme myynnin ja asiakaspalvelun asiakkaillemme motivoituneita ja osaavia tekijöitä,  kaupan ja myynnin alan tehtäviin . 

Tehtävät sijoittuvat eri asiakasyrityksiimme Pohjois-Savossa. Työsuhteiden pituudet ja työajat vaihtelevat, joten tavoitteemme on löytää sinun elämäntilanteeseesi sopivin tehtävä. Arvostamme alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä. 

Toivotamme hakemuksesi tervetulleeksi, vaikkei sinulta vielä löytyisikään alan koulutusta tai työkokemusta. Edellytämme ennen kaikkea hyvää asennetta ja luotettavuutta, yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksesi katsomme hygieniapassin, kielitaidon sekä hyvät vuorovaikutustaidot.  

Tavoitteemme on tarjota sinulle mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Manpowerin työntekijänä eri asiakasyritystemme palveluksessa omien tarpeidesi mukaan. Määräaikainen työsuhde kauttamme voi myös johtaa vakituiseen pestiin suoraan asiakkaamme työntekijänä. 

Kerro hakemuksessasi millaista työsuhdetta etsit (kesto, sijainti, työajat) ja mitä osaamista sinulta löytyy (hygieniapassi, anniskelupassi, ajokortti, Veikkaus online) niin olemme sinuun yhteydessä sopivan tehtävän avautuessa.

Jätä hakemuksesi www.manpower.fi ja muista ladata päivitetty CV / ansioluettelo hakemuksen liitteeksi.