(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelu- ja kassavastaava
Mailapelihalli Smash Center / Finland Tennis Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Finland Tennis Oy:n mailapelihalli Smash Center hakee asiakaspalvelu- ja kassavastaavaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelu kassalla, puhelimitse ja sähköpostilla, maksujen vastaanottaminen, varausten käsittely ja myynti sekä mailapelituotteiden myynti ja vuokraus. Tehtäviin kuuluu lisäksi päiväkassojen tarkastukset ja tilitykset, liikuntaseteleiden tilitykset, vakiovuorosopimusten koordinointi, kenttävuorojen laskutus, asiakaspalveluprosessien kehittäminen, viikonlopputyöntekijöiden opastaminen ja koulutus sekä heidän työvuorojensa suunnittelu. Tehtäviin kuuluu myös erilaisia muita toimistotehtäviä ja hallin yleiseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Työaika sijoittuu kassapisteessä pääasiassa arki-aamuihin klo 07:45-15:15 väliselle ajalle sekä keskiviikkoisin iltaan klo 14:45-22:15 väliselle ajalle. Toivomme hakijalta mahdollisuutta tehdä joustavasti tarvittaessa myös muita iltavuoroja. Työnkuvaan kuuluu myös ns. toimistopäiviä hallinnollisten tehtävien hoitamiseen keskimäärin kerran viikossa.

Odotamme sinulta seuraavaa:

Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöstä ja niihin liittyvien prosessien kehittämisestä. Olet tarkka rahojen käsittelyssä ja pidät langat käsissäsi kiireisissäkin työtilanteissa. Olet palvelualtis, järjestelmällinen, huolellinen, joustava, vastuuntuntoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit hyvin myös tiimissä. Pidät asiakastyöstä ja olet myyntihenkinen, mutta myös hallinnollinen työ sujuu sinulta, etkä karta rutiineja. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa, myös kirjoitettuna. Hallitset hyvin yleisimmät tietokoneohjelmat ja olet näppärä myös muiden järjestelmien kanssa. Aikaisempi esimieskokemus ja mailapelien tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 27.9.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen annika.kahiluoto@finlandtennis.com.

Smash Center ja Finland Tennis Oy tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan eri mailapelien (tennis, sulkapallo, squash, padel ja pingis) parissa. Finland Tennis Oy tekee tiivistä yhteistyötä maamme suurimman mailapeliseuran Smash ry:n kanssa. Toimimme Helsingissä Itäkeskuksen lähistöllä sijaitsevassa Smash Centerissä (osoite Varikkotie 4, 00900 Helsinki) ja keskustassa Kaisaniemen tenniskentillä sekä Espoossa Olarin Tennishallilla. Lue lisää www.smash.fi.