(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelu- ja aulatyöntekijä
Cityvarasto Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Asiakaspalvelu- ja aulatyöntekijä

Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja sekä toimisto- ja toimitiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 40 toimipistettä ympäri Suomen.

Haemme nyt aurinkoista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa Keravan toimipisteelle sekä aula- ja asiakaspalvelijaa Vantaan Kaivokselan toimipisteeseemme. Kaivokselan toimipisteessä toimii pienvarastojen lisäksi Business Center. Työsuhteet ovat kokoaikaisia.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten pienvarastojen vuokraus, oheistuotteiden myynti, Business Center tilojen vuokraaminen, vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut, toimipisteen siisteydestä huolehtiminen sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt ja avustavat toimistotyöt.  

Etsimme asiakaspalvelusta kiinnostunutta tiimipelaajaa, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Olet positiivinen, itseohjautuva ja kykenet palvelemaan asiakasta sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, myyntihenkisyyttä ja tietokoneenkäyttötaitoa. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat myymälän aukioloaikoihin (arkisin 08.00 - 17.00 ja lauantaisin 10.00 – 15.00 väliseen aikaan).

Tule mukaan positiiviseen ja ahkeraan tiimimme, ja pääset sisälle mielenkiintoiseen alaan ja tutustut erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin!

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 24.1.2020 (viestiin otsikko: "Asiakaspalvelu/aulatyöntekijä")