(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Etsimme nyt asiakaspalvelijoita erilaisiin positioihin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu asikakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostitse. Työtä on tarjolla 20-37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta sinun tulee olla valmis tekemään myös satunnaisia viikonloppuvuoroja.

Hakijan profiili

Luonteeltasi olet iloinen, haluat aidosti auttaa asiakasta ja sinulla on hyvä stressin sietokyky. Puhut ja kirjoitat suomea äidinkielen tasoisesti ja olet täysi-ikäinen. Myös hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä numeroon 040 689 3200.

- Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -