(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt asiakaspalvelijoita asiakkaallemme Helsingin Länsi-Pasilaan

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu asikakaspalvelua puhelimitse, asiakaskyselyitä, sekä tietojen tallentamista järjestelmään. Työtä on 0-37,5 h/vk.

Hakijan profiili

Luonteeltasi olet iloinen, haluat aidosti auttaa asiakasta ja sinulla on hyvä stressin sietokyky. Puhut ja kirjoitat suomea äidinkielen tasoisesti, sinulla on hyvä englannin kielen taito ja olet täysi-ikäinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa jo maaliskuun aikana.