(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt innokkaita asiakaspalvelijoita asiakkaamme vaihteleviin projekteihin contact centeriin Tampereelle.

Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa asiakaspalvelua, puheluiden vastaanottamista, raportointia, tietojen järjestelmällistä talletusta tietokantaan, sekä yleisiä toimiston hallinnollisia työtehtäviä. Kaikissa projekteissa asikaspalvelijalta odotetaan myös myynnillisyyttä.

Ihannehakijamme on asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä kiinnostunut tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan asiakaspalvelutilanteessa. Olet positiivinen, itseohjautuva ja kykenet palvelemaan asiakasta sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen on suuri etu, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, mukavan työyhteisön, perehdytyksen työtehtävään sekä työterveyshuollon. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 040 689 3200.