(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita WebHelpille
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Etsimme nyt asiakaspalvelijoita asiakkaallemme Webhelpille Helsingin Pasilaan!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu asikakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse, sekä chatin kautta. Työtä on tarjolla 20-37,5 h/vko, mutta myös kokoaikainen työsuhde on mahdollista.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 6-17 välille (chat-tiimiläisillä voi olla vuoro klo 20 asti) ja myös viikonloppuisin on työvuoroja.

Hakijan profiili

Luonteeltasi olet iloinen, haluat aidosti auttaa asiakasta ja sinulla on hyvä stressin sietokyky. Puhut ja kirjoitat suomea äidinkielen tasoisesti ja olet täysi-ikäinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.