(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita Telian yritysasiakastiimiin
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Oletko ennakkoluuloton ja positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija ja haet työtä, jossa pääset laadukkaan asiakaspalvelun tarjoamisen lisäksi kehittämään myynnillisiä taitojasi?

Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa toimipiste, jonne haemme nyt kokoaikaisia työntekijöitä Baronalaiseen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisöömme määräaikaisiin työsuhteisiin. Uusien työntekijöiden koulutus on tarkoitus aloittaa syys-lokakuussa 2018 ja työsuhteet solmitaan valittujen kanssa elokuun 2019 loppuun saakka. Huipputyypeille on mahdollisesti jatkoa tarjolla määräaikaisen työsuhteen jälkeenkin!

Mitä Telian yritysasiakaspalvelussa tehdään?

Telian yritysasiakaspalvelutiimimme tarjoaa puhelimitse tapahtuvaa myynnillistä asiakaspalvelua yritysasiakkaille. Puheluissa hoidamme asiakaskohtaamiset ammattitaidolla ja palvelemme asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla loppuun saakka. Oli kyseessä sitten neuvontaan, laskutukseen, vikatilanteisiin tai sopimusasioihin liittyvä asia, ratkaisemme puhelut laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Jokaisessa asiakaskohtaamisessa tehdään myös asiakkaan käyttämien palveluiden kokonaisvaltainen kartoitus ja tarjotaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet sekä palvelut. Myynnillisyys onkin tärkeä osa laadukasta asiakaspalvelua ja on myös vahvasti mukana tehtävän tavoitteissa.

Oletko etsimämme henkilö?

Tämän työn saamisessa suurena etuna on aiempi kokemus sekä asiakaspalvelutyöstä että myynnillisestä tekemisestä. Odotamme sinulta myös hyvää tietoteknistä valmiutta, koska käytössämme on useita eri järjestelmiä ja ohjelmia. Lisäksi toivomme sinulta positiivista ja palveluhenkistä asennetta, ihmisläheistä ongelmanratkaisukykyä, tilannetajua sekä innokkuutta oppia uutta.

Työajat ja palkkaus

Työntekijänä työskentelet muun tiimin kanssa samoissa vuoroissa, maanantaista perjantaihin kello 8.00–16.30 välillä. Lähtökohtaisesti haemme kokoaikaisia työntekijöitä ja työtunteja tarjoamme valituille 37,5h viikossa. Mikäli olet halukas tekemään osa-aikaista työtä, mainitsethan tästä hakemuksessa. Ympärilläsi on osaava ja innostava tiimi esimiehineen, ja saat työhön hyvän perehdytyksen työsuhteen alkaessa. Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausiansioitaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.9.2018 mennessä. Tartu tilaisuuteen ja hae heti!

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä sähköpostitse palvelupäällikkö Riku Vartiaiselta: riku.vartiainen@barona.fi. Lisääthän viestiisi puhelinnumerosi, jotta sinuun voidaan olla tarvittaessa puhelimitse yhteydessä.

Miksi Baronalle?

Energinen ja alati kasvava, noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön. Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!

Suosittelemme tutustumaan meihin ja työntekijöihimme asiakaspalvelukeskustemme nettisivuilla: www.careers.barona.fi/palvelukeskukset