(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita Telian yritysasiakastiimiin Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Haluatko auttaa yrittäjää löytämään kokonaisvaltaisen ratkaisun hänen tarpeisiinsa, kun hän soittaa sinulle? Oletko iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija?
Jos olet, tämä tehtävä on sinua varten!

Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa toimipiste, jonne haemme nyt kokoaikaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä Baronalaiseen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisöömme määräaikaisiin työsuhteisiin. Uusien työntekijöiden koulutus on tarkoitus aloittaa tammikuussa 2019 ja työsuhteet solmitaan valittujen kanssa elokuun 2019 loppuun saakka. Huipputyypeille on mahdollisesti jatkoa tarjolla määräaikaisen työsuhteen jälkeenkin!

Mitä Telian yritysasiakaspalvelussa tehdään?

Tässä työssä autat Telian yritysasiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Me hoidamme asiakaskohtaamiset ammattitaidolla ja palvelemme asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla loppuun saakka. Oli kyseessä sitten neuvontaan, laskutukseen, vikatilanteisiin tai sopimusasioihin liittyvä asia, ratkaisemme puhelut laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Myynnillisyys on myös tärkeä osa laadukasta asiakaspalvelua ja Telian laajasta tuotevalikoimasta löydämme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Oletko etsimämme henkilö?

Tämän työn saamisessa suurena etuna on aiempi kokemus sekä asiakaspalvelutyöstä että myynnillisestä tekemisestä. Odotamme sinulta myös hyvää tietoteknistä valmiutta, koska käytössämme on useita eri järjestelmiä ja ohjelmia. Lisäksi toivomme sinulta positiivista ja palveluhenkistä asennetta, ihmisläheistä ongelmanratkaisukykyä, tilannetajua sekä innokkuutta oppia uutta.

Työajat ja palkkaus

Työntekijänä työskentelet muun tiimin kanssa samoissa vuoroissa, maanantaista perjantaihin kello 8.00–16.30 välillä. Lähtökohtaisesti haemme kokoaikaisia työntekijöitä ja työtunteja tarjoamme valituille 37,5h viikossa, mutta tarjoamme hyvän mahdollisuuden työskennellä myös osa-aikaisesti, jos se sopii paremmin elämäntilanteeseesi. Mikäli olet halukas tekemään osa-aikaista työtä, mainitsethan tästä hakemuksessa. Ympärilläsi on osaava ja innostava tiimi esimiehineen, ja saat työhön hyvän perehdytyksen työsuhteen alkaessa. Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausiansioitaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.12. mennessä. Löydät hakulomakkeen ja lisätietoa osoitteessa: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5be91eb5bc343c001d367b6e/Asiakaspalvelijoita-Telian-yritysasiakastiimiin-Joensuuhun/. Tartu tilaisuuteen ja hae heti!

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä sähköpostitse palvelupäällikkö Jenna Auvinen (jenna.auvinen@barona.fi). Lisääthän viestiisi puhelinnumerosi, jotta sinuun voidaan olla tarvittaessa puhelimitse yhteydessä.