(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita tekniseen tukeen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsimme asiakkaallemme Webhelp Finland Oy:lle Helsingin Länsi-Pasilaan teknisiä asiakaspalvelijoita palvelemaan asiakkaita contact centerissä.


Palveluneuvojana palvelet asiakkaita puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse tarjoamalla asiakkaille onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia. 

Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, nautit asiakkaiden auttamisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä sekä omaat myynnillisen asenteen. Olet kuin kotonasi digitaalisessa toimintaympäristössä ja media-ala on mielestäsi kiinnostava. Tulet viihtymään tehtävässä, kun sinulla on avoin positiivinen asenne sekä halu kehittyä! 

Työsi on tärkeää erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Saat työhösi kaiken tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen. 

Olethan vähintään 18 vuotias ja tunnet olosi kotoisaksi nuorekkaassa toimintaympäristössä. Koet hyvän asiakaspalvelun tärkeäksi ja haluat aidosti auttaa asiakasta. Ymmärrät lisämyynnin osana asiakaspalvelua sekä kirjoitat ja puhut erittäin hyvää suomea. Myös englanninkielestaitosi tulisi olla hyvällä tasolla, sillä molempia kieliä käytetään työssä päivittäin. 

Aloitus tehtävässä 11.10.2019 ja työajat sijoittuvat arkisin klo 8:00 -20:00 välille. Myös viikonloppuisin on työvuoroja. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 37,5h/vko. Valintoja tehdään jo rekrytointiprosessin aikana, joten laitathan hakemuksesi pian!


Valintaprosessiin liittyy soveltuvuustestit, joiden tekeminen on edellytys valintaprosessissa etenemiselle. 

Haethan pikaisesti! Hausta vastaa HR koordinaattori Vilma Harju / 040 660 4852 / vilma.harju@uniflex.fi

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -