(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita sesonkiajaksi
Kekkilä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Haemme asiakkaallemme Kekkilä Oy:lle Vantaan pääkonttorille asiakaspalvelijoita sesonkiajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää maaliskuusta 2018 elokuun loppuun saakka. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kekkilän palkkalistoille. 

Kekkilä Group on puutarha-alan pohjoismainen markkinajohtaja kasvualusta-, lannoite- ja katetuotteissa. Liiketoiminta jakautuu kolmeen alueeseen: kuluttajat, viherrakentaminen ja ammattiviljely. Kekkilällä on tuotantoa neljässä maassa ja tuotteita myydään yli 60 maahan. Kekkilän omistaa Vapo Oy. Käy tutustumassa Kekkilään enemmän kotisivujen kautta osoitteessa: www.kekkila.fi.

Asiakaspalvelijan toimenkuvaan kuuluu tilausten ja palautteiden käsittely sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi työtehtävässä päivitetään asiakasrekisteriä, annetaan tuoteneuvontaa ja tehdään kampanjasoittoja. Töitä tehdään Kekkilän pääkonttorilla Vantaalla, kauppakeskus Jumbon läheisyydessä. Työtunteja on 37,5h/viikko ja päivittäiset työajat arkisin vaihtelevat välillä 05:45-17:00.

Etsimämme henkilöt ovat taitavia ja myyntihenkisiä asiakaspalvelijoita, jotka tarttuvat toimeen reippaasti ja toimivat luontevasti osana tiivistä tiimiä. Sinulla on kiinnostusta puutarha- ja viheralaa kohtaan. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on reipas asenne ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työssä menestyminen edellyttää huolellisuutta ja hyviä IT-taitoja. Arvostamme kokemusta laskutuksesta, toiminnanohjaus- ja/tai CRM-järjestelmien käytöstä (esim. Microsoft Dynamics AX, Salesforce) sekä yleistä logistiikka-alan tuntemusta. Pystyt toimimaan sujuvasti suomen kielellä ja pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS:

- Olet loistava asiakaspalvelija, sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse 
- Puutarha- ja viherala kiinnostaa sinua tai on sinulle tuttu koulutuksen tai kokemuksen puolesta
- Koet myyntihenkisyyden kuvastavan sinua
- Sinulla on hyvät IT-taidot ja olet ennen kaikkea valmis oppimaan uusia asioita ja järjestelmiä
- Et pelkää työskentelyä kiireessä, sinulla on hyvä paineensietokyky ja hallitset nopeasti vaihtuvia tilanteita

TARJOAMME:
Me Kekkilässä uskomme siihen, että saavutamme tavoitteemme toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä lopputulokseen. Tarjoamme sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä paikan mukavassa työympäristössä. 

Palkkauksessa noudatetaan Mekaanisen metsäteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

HAKUOHJEET:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi asiakaspalveluhaluinen ja puutarha-alasta kiinnostunut osaaja, hae oheisen linkin kautta! Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.