(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita renkaanvaihtosesonkiin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme asiakkaallemme Euromasterille reippaita asiakaspalvelijoita heidän Espoon ja Vantaan toimipisteisiin renkaanvaihtosesongin ajaksi. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutehtävät kuten asiakkaiden palvelu vastaanottotiskillä sekä puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen.

Toivomme sinulla olevan jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Olet joustava tekijä ja kykenet työskentelemään paineen alla.

Työt alkavat sesongin alkaessa eli arviolta lokakuun puolen välin jälkeen. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti sesongin ajaksi eli noin 4-5 viikoksi. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille.

Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laita hakemus tulemaan osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Kerro hakemuksessasi myös, että olisiko sinulla parempi sijainti Espoon vai Vantaan toimipiste. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Mia Kettunen puh: 040-8451012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.