(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita rengassesonkiin
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Nautitko asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta? Entä pysyykö langat käsissäsi, vaikka olisi kova kiire? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla juuri Sinulle töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme rengassesonkiin oma-aloitteisia ja rempseitä asiakaspalvelijoita, joilta ei hymy hyydy tiukankaan paikan tullen.

Työ on hektistä, koska kyseessä on yksi alan vilkkaimmista sesongeista rengasliikeketjun toimipisteessä. Tässä työssä pärjää iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy vastuuntuntoa ja intoa työntekoon. Sinulta tulisi löytyä ripeä työote - huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta.

Työnkuva sisältää asiakaspalvelua sekä kasvotusten että puhelimitse, ajanvarauksesta huolehtimista sekä laskutusta. Työ saattaa sisältää myös autojen siirtämistä, joten sitä varten sinulta tulee löytyä B-ajokortti. Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan, mutta tässä tehtävässä töiden jatkuminen on myös mahdollista. Tässä tehtävässä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sekä näyttämään kykysi keskellä alan vilkkainta sesonkia.

Sinulta tulisi löytyä hieman jo aiempaa asiakaspalvelukokemusta, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään työhön.

Kiinnostuitko? Jes! Tee profiili meidän kotisivuille ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nelly Nissinen arkisin klo 10-11, puh. 040 180 3269.