(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita rengassesonkiin
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020
Etsitkö lyhytaikaista työtä keväälle asiakaspalvelun parissa? Tässä työssä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sekä näyttämään kykysi keskellä alan vilkkainta sesonkia.

Asiakkaamme pääkaupunkiseudulla etsivät rengassesonkiin oma-aloitteisia ja rempseitä asiakaspalvelijoita, jolla ei hymy hyydy tiukankaan paikan tullen.

Työ on hektistä, koska kyseessä on yksi alan vilkkaimmista sesongeista. Tässä työssä pärjää iloinen asiakaspalvelun ammattailainen, jolta löytyy vastuuntuntoa ja intoa työntekoon. Sinulta tulisi löytyä ripeä työote - huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta.

Työhön kuuluu asiakaspalvelua sekä kasvotusten että puhelimitse, ajanvarauksesta huolehtimista sekä laskutusta. Työ saattaa sisältää myös autojen siirtämistä, joten sitä varten sinulta tulee löytyä B-ajokortti. Työtä on luvassa n. 3-5 viikon ajan.

Sinulta tulisi löytyä hieman jo aiempaa asiakaspalvelukokemusta, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön.

Hae meille! Meillä palkkapäiväsi voi olla halutessasi joka perjantai Hetipalkka-mallin ansiosta! Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työllistyä sesongin jälkeen myös muihin työtehtäviin.

Laita hakemuksesi alla olevasta linkistä tulemaan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Puhakka-Tanke: jaana.puhakka-tanke@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.