(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita rahoitusalalle
IPF Digital Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haussa asiakaspalvelijoita rahoitusalalle!

Oletko luonteeltasi palvelualtis, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä, mutta janoat oppia lisää? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua!

IPF Digital Finland Oy on vailla timanttisia asiakaspalveluhenkilöitä tiimiinsä Helsingissä. IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, ja Suomen asiakaspalvelutiimi työskentelee toimistossa Helsingin ydinkeskustassa. Asiakaspalvelutiimi käsittelee puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta tulevia asiakaspalautteita ja tuottaa samoissa kanavissa asiakkaalle laadukasta tuote- ja palveluneuvontaa. Haettavassa tehtävässä tulet palvelemaan asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse. Oleellisena osana tiimin työtä on myös asiakkaan tilanteen laadukas kartoitus ja parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tuottaminen. Asiakkaan tarpeita analysoidaan tapauskohtaisesti ja tarjotaan tilanteeseen soveltuvat tuotteet sekä palvelut. Tahto aidosti ymmärtää asiakasta, on tärkeä ominaisuus asiakaspalvelijan roolissa.

Tarjoamme kokoaikaisen tehtävän. Työajat sijoittuvat arkipäiviin pääsääntöisesti kello 9-17 välille. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä. IPF Digital Finland Oy on kasvava ja kansainvälinen rahoitusalan konserni, jossa taatusti pääset mielenkiintoisten tehtävien pariin. Tarjoamme osaavan tiimin ja kiinnostavan alan lisäksi kilpailukykyisen palkan, edut ja mukavat kollegat.

Voit olla taustaltasi esim. merkonomi, tradenomi, kokeneempi konkari tai vasta uraasi aloittava palvelualan ammattilainen. Hallitsethan MS Office -ohjelmista ainakin excelin ja wordin? Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Arvostamme kovasti oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja, tuloshakuisuutta, kykyä työskennellä nopeatempoisessa kansainvälisessä ympäristössä sekä halua oppia uutta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 17.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen people@ipfdigital.com.  Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.