(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelijoita puhelinasiakaspalveluun Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin asiakaspalvelijoita määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ja työvuorot asettuvat kahteen vuoroon ma-su välille. Työt alkavat helmikuun lopussa ja kestävät loppusyksyyn saakka. Palkkaus on TESin mukaisesti. Työt sijoittuvat Helsinkiin hyvien kulkuyhteyksien varrelle.
 
Asiakaspalveluhenkilön tehtävässä hoidat puhelimitse ja sähköpostitse asiakaspalvelua sekä -neuvontaa ja pidät yhteyttä kentällä toimivaan tiimiin. Ratkaiset mahdollisuuksien mukaan asiakkaan ongelmia jo puhelinsoiton aikana ja tarvittaessa ohjaat asian eteenpäin.
 
Toivomme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Työssä käytät  sujuvasti suomea sekä englantia ja ruotsin kielen taito on eduksi.
 
Jätähän hakemuksesi osoitteessa adecco.fi ja liitä mukaan CV:si. Haastattelemme hakijoita on jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisäkysymyksiä voit esittää Adeccon HR-konsultille  Mia Kettunen, mia.kettunen@adecco.fi tai puhelimitse 040 845 1012.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalvelija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA